resim
Nuri Şahin
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dortmund
Yaş:35
Uyruk:Türkiye
  • 880
    rotasyon da rakip olduğu oyuncuların; gonzalo castro, sebastian rode, weiglolduğu düşünürse bu üçünden en az birinin sakat veya cezalı olmadığı durumda 11'i geçtim kadroya girmesi bile zor. zaten tuchel kendisine güvense sanırım sezon başında rode'u transfer etmezdi. ve rode deyince de insanın aklına transfer döneminde, burada insanların dilenmesi geliyor ister istemez :)) yönetimi de anlamak güç. madem rode için nabız yoklayacak kadar transfer yapabilitemiz varken neden nuri hiç düşünülmedi ? veya rode rüyalarının cazibesi mi çok hoştu bilemedim neyse.
    selçuk inan'ı her ne kadar sevsem de sanırım artık gitme vaktinin geldiği düşünürse yerine alınabilecek şuan ki tablo da en ideal oyuncudur. aslında kendisi tam anlamıyla beşiktaş için biçilmiş kaftandı ama sanırım şenol güneş oraya defansif özellikleri yüksek bir oyuncu olangökhan inler'i transfer etmeyi tercih etti ve oguzhan özyakup'u o bölge için yeterli gördü. ama talisca'nın son dakika da ipten aldığı benfica maçında gördük ki beşiktaş'ın gökhan inler'den çok nuriye ihtiyacı var. hoş, gökhan artık alan kapatarak savunma yapan bir oyuncu haline gelmiş, yaptığı pres ortada ama neden alındı anlamadım. bu kadar hızlı bir takım kurupta nuri yerine gökhan'ı almak için harbi zeqa lazım.

    neyse beşiktaş tarafını fazla uzattım ama bize de etkileri farklı olmayacaktır. pas hızına paralel olarak oyun hızının geleceği noktayı düşünemiyorum. hocanın josue ile yapmaya çalıştığı şeye katkısı daha çok olacaktır. çünkü bu işi en iyi yapan takımlardan birinde oynuyor ve alt yapısından yetişti. ve pas hızı o kadar yükseldikten sonra wes ve bruma'nın performansının geleceği noktayı düşünemiyorum :/ kendisi selçuk'un yaptığı şeyleri yapamaz ama riekerink'in kurmak istediği sisteme daha uygun bir oyuncu.

    neyse hanımlar - beyler, hazır selçuk - çin dedikoduları çıkmışken bir çılgınlık yapıp nuri için lobi yapalım mı ? cesaretiniz var mı aşka ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın