resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9283
    artık delirmek üzereyim kesin burada da birileriyle birbirimize gireceğiz bu vasıfsız yüzünden. ulan yanındaki adam sahanın en çok koşan ve en çok top kazanan adamı. rakip takım zaten bir halt oynamıyor. üst üste 3 pas yapamıyor ki maç sonu hocaları da aldığımız her topu uzun kullanıp yanlış yaptık diyerek kötü oyunu kabul ediyor ama bu beyefendi 2 bilemedin 3 tane standart pas attı diye bugün iyiydi deniyor. bok iyiydi. yine bir bok yapamadı. adamlar bunun üzerinden topu aşırıp calim atti, bu yine götünü dönüp pozisyonu izledi. çünkü bir halt yapabilecek ne gücü ne de yeteneği var. ikili mücadele kazanamıyor dahası giremiyor bile o mücadeleye. savunmadan topu çıkaran tolga, orta sahada sırtı dönük top alıp da dönmeye çalışan tolga, bir şeyler yapmak için uğraşan top kaybetse de toptan kaçmayan, hatalı pas atsa da yine de ileri oynayan sneijder, pozisyonları zorlayan, kötü bitirse de yaratan bruma e sen ne yapıyorsun lan? hücumda yoksun savunmada yoksun nerde varsın lan nerede? hem takımın en çok kazananlarindan biri olacaksın, hem bir bok yapamayacaksin bir de üstüne 20 yaşındaki bir çocuk ben atayım dediği halde üstelik pozisyonu yaratan o olduğu halde penaltıyı ona vermeyeceksin... lan madem her penaltı senin o zaman burak' a da bırakmasaydin zamanında da bari adam deseydik, disiplin deseydik...

    ben artık selçuk' tan nefret ediyorum ama bunun 3. sebebi selçuk. ilk sebep onu ölümüne savunan yazarlar/yorumcular, ikinci sebep ise 3 senedir berbat oynamasına rağmen ona dokunmayan hocalar. selcuk' u 2 maç kenarda tutsalar hem selçuk rahatlayacakti hem de taraftar.

    yavaş oynuyor, koşamıyor, top alamıyor, ikili mücadele kazanamıyor, hava topunda yok, adam geçemiyor, topla gidemiyor, iyi mücadele ediyor bile denemez kaldı ki etse dahi bu yetmez galatasaray' da oynamak için, en azından yetmemeli. ben de iyi mücadele ederim, önemli olan katkı verip verememek. bir oyuncu bir sezonda 5 6 maç kötü oynayabilir de lan adam 3 senedir kötü oynuyor. yeter lan yeter. tolga' nin günahı ne? takımda bruma çıkıyor, sneijder çıkıyor ama selcuk hic cikmiyior oyundan. allah aşkınızı kayseri maçında oyundan alındığında neyi eksik yaptı orta saha selçuk' un varlığına kıyasla? işte bu kadar etkisiz, vasıfsız bir adam kendisi.kötü oynadığımız kötü bitirdiğimiz bir maçta bile oyundan çıkarılıp yerine josue gibi daha cok hucumuyla bilinen bir adam girdigi halde orta sahada selcuk' u ariyorlar savunmada dedirtemeyecek kadar kotu ve silik bir savunma yapiyor. hucum kismini konuşmuyorum bile. ileri oynayamayan, adam geçemeyen, topla gidemeyen futbolcu neyin hucumunu yapacak.

    kendisi futbol adına tek bir şeyi tolga' dan daha iyi yapabiliyor. topa tolga' dan daha iyi vurur ama tolga ondan daha fazla sut pozisyonu buluyor üstelik de savunmadan daha fazla top çıkardığı halde. bu bile ne kadar etkisiz olduğunu anlamaya yeter.

    3 senedir ya takım kötü ya önündeki kötü ya arkasındaki kötü ya sağ iç oynayamaz vs vs vs bitmedi bahaneleriniz. lan adam kötü ışte kötü, her şeyiyle kötü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın