resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 11458
    son zamanlarda terim'i de arda'yı da çok sevmem. tarafsız olduğum bilinsin diye en başta yazdım bunu. mevzubahis röportajını dinledim arda'nın. resmen terim'e ''restine rest ulan'' demiş. terim egoist ve ''ben yaptım'' havasında biri olabilir ama sen antrenörüne böyle ısmarlama tiplerle gönderme yapamazsın. rıdvan, güntekin falan kim aq. terim'in bunu milli takıma almamakla ne kadar doğru bir karar verdiğini herkes anlamıştır umarım. terim'e ben de çok salladım burada. gidiş şekli, bizi yarı yolda bırakması unutulacak şeyler değil. ama dünkü çocuk arda çıkıp da hakkında böyle konuşamaz. sözde milli takım kaptanı bir de.

    ben, biz, adamlık, anamız bacımız, allah, kitap vs. ağzından düşmemiş bir de. ne kadar benziyor birilerine öyle o konuşmalar arda efendi. kahvehane ağzıyla terim gibi adamı yiyemezsin bunu bil. terim'i sevmem ama bu konuda sonuna kadar haklıdır.

    son olarak da galatasaray düşmanı olduğu herkesce bilinen ntvspor'a röportaj vermesini de ekleyeyim. kim olduğunu artık çok daha iyi biliyoruz arda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın