resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 11457
    ntvspor'da ki röpotajını izledim. bu çocuk ben oldum havalarına girmiş. kendisini epey büyük görmeye başlamış.

    röportajda kendimi savunacağım diye sürüyle laf dolandırdı. ben böyleyim biz böyleyiz havalarına girdi.

    milli takım hocası fatih terim'den sürekli o diye bahsetti. biz o'nun istediklerini yaptık o'nu temsil ettik filan dedi vs. bu konuşmalarının karşılığı artık en büyük sen değilsin demek. sen fatih terim olabilirsin. fakat bende barcelona'da oynayan arda turan'ım demek. sen milli takımdan gidersin ama ben yine bu takıma gelir kaptan olurum demek.

    zaten röportajda bakın arda ben şöyle saygınım böyle saygınım en iyisi benim, türkiye'nin en iyi temsil eden benim en başarılı benim gibi havalarda konuştu. fatih terim gelsin yüzüme konuşsun gibi imalarda bulundu.

    arda turan'ı severim sevmem fatih terimi'de öyle kimseyi savunmuyorum. sadece röportajdan yola cıkarak bunları yazıyorum. arda turan kimle isterse takılabilir, istediğiyle röportaj verebilir pek önemsemem. ama bu üslübunu hiç beğenmedim.

    fatih terim varken bir daha milli takıma geleceğini zannetmiyorum. hele bu tavırdan sonra fatih terim'in onu karşısına alıp konuşacağını da sanmıyorum.

    ben barcelonaya geldim zaten saygındım süper oyuncuydum hemen beni kabul ettiler. atletico'dan ben gittikten sonra kupa alamadı. kamp nedir ya kamp nedir? keşke beni buralara erken salsalardı gibi konuşmalarını ukalaca buldum. sürekli ben en iyisiyim tavırların çok göze battı.

    arda bu yüzden bir grup taraftar seni sevip bir grup taraftarda nefret edecek. çok popülersin ama hiç bir zaman saygınlığın olmayacak.

    fatih terim hocasından çok bir büyüğü. o x antrenör de olabilir ama o üslupla konuşma şekli hiç hoş değil.

    https://www.youtube.com/watch?v=YubDy7F24rg

    sen euro 2016'da bunları yapamazsın. arda bey. bu video daha uzun aslında ama bulamadım. o fotoğrafı çektirmemek için defalarca oralarda geziyor. milli takım kampında fatih terime karşı lobi oluşturuyorsun. yok o maçları biz kazandık diye övündün ama rezil performansından bahsetmedin. şansa bala euro 2016'ya gittin hala diyosun irlandalı gol atmasa nelerdeydik. sen böyle düşünmeye devam et kardeşim. topunu oynamadan milletin ağzına bak yenilecekler mi diye.

    neyse arda turan için fazla konuşmaya gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın