resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 8317
    bursaspor ile 2016-17 sezonuna bomba gibi giren antrenör. 4 maçta 9 puan tek kelime ile mükemmeldir. fenerbahçe'yi kadıköy'de uzun süre sonra yenen takımı çalıştırıyor kendisi ve tek yenilgisini lig lideri başakşehir'den aldı. saygı duyulması gereken bir başarı. buraya kadar objekftif olmaya çalıştım. gelelim duyguların ve öngörünün katıldığı kısma.

    başarısını sürekli hale getireceğine inanmıyorum. alanya'yı zorla yendi, kayseri fener ve bizden puan alsa da bence düşecek 3 takımdan biri, dolayısı ile bence güçsüz bir takım ve onu yendiler. he bu iki maçı geriden gelerek kazanması önemli, kabul ediyorum. biz nefret ettikçe adama güzel skorlar yağıyor. ligin ilk maçı olması sebebi ile alanya maçını ve fener maçı olması sebebiyle fenerbahçe maçlarını izledim. diğer maçlarının da özetini izledim. oynattığı oyun oyun değil bence. başakşehir maçında protesto edildi başta oyuncuları ve kendisi, bizde yaptığı gibi taraftarına atar yaptı. devamında alınan galibiyetler bu gerginliği bitirdi gibi ama bunu bursa taraftarına sormak lazım.

    oynattığı oyun güzel değil, pozisyon veriyor deli gibi takımı. he ona kalsa takımında yine para yok ama adamın gerçekten oyun şansı yanında. faty ve harun takımın savunmasını taşımakta, batalla zaten ligin bug'ı alex'ten sonra. her ne kadar sevmesem de kendisini, başarısız olmasını istesem de yazamadım pek negatif bir şey, farkındayım. büyük bir kesim olarak kendisine tepkiliyiz ama sonuçlar geldiği sürece kendisi bilen konumunda olacak, bazı taraftarlar haklı olarak bakın hamza'ya kalıbıyla başlayan cümleler kuracak.

    bu kadar taraftarı bölen bir isim olmadı heralde yakın zamanda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın