resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9225
    orta sahamizdaki problemi cozmek icin surekli kendisinin yaninda oynayan oyuncuyu degistiriyoruz ve problem cozulmuyor. bir de kendisini degistirsek?

    aslinda olayin ozu kendisinin degistirilemez, degistirilmesi teklif bile edilemez konuma sokulmasi. bunu belki biz istemeden yaptik, belki kendisi iceride kurdugu krallik sayesinde yapti. ama bir sekilde yapti. pasamiz bir macta devre arasinda oyundan alindi diye kopan kiyameti 1 haftadir izliyoruz hepberaber. gercekten akil alir gibi degil. kadro disi kalmamis, kovulmamis, hakkinda kulupten aciklama yok. sadece devre arasinda hocasinin tercihi ile oyundan alinmis.

    ama neden bu kadar olay oldu? cunku kendisi de kotu oynadigini biliyor, sahada ruh gibi gezindigini biliyor ve spot isiklarinin kendisine donmesini istemiyor. cunku kendisine bir kere dokunuldumu o ozel biri imaji zedelenecek. ve bugune kadar kendisinin hatalarini fark etmeyenler dahi artik kendisine farkli gozle bakacaklar, elestirecekler. beyimiz kendisini sikmak, formayi gercekten terletmek zorunda kalacak. tabii hala yapabiliyorsa..

    aslinda bu olaylar bir yandan da iyi oluyor. kulupteki oyuncular ile hangi medya mensuplarinin organik bagi var 'sak' diye ortaya cikiyor. pasamiz oyundan aliniyor, hemen bazi muhabirler taaruza geciyor. 'kadroyu sneijderle beraber mi yapiyorsunuz' sorusunu soracak kadar arsizlasabiliyorlar. ya da gs tv'ye bile cikan tuzemen gibiler tarafindan mantiksizca elestirilebiliyor hocamiz. bu adamlarin da, bizim kaptan dedigimiz adamin da derdi galatasaray degil. biri cukkayi nasil devam ettiririm, suya sabuna dokunmadan kontratimi tamamlarim derdinde. digeri icerideki kaynagi kesilmesin, galatasaray'a bel alti vurayim derdinde.

    galatasaray taraftarina yakisan bu hafta oynanacak macta eger ilk 11 cikar ise selcuk inan'i protesto etmektir. yok oyle hem sefil bir oyun oynayip hemde medyadaki satilik kalemler ile hocana saygisizlik yaptirmak ve tekrar kadroya girmek.

    maldonado'ya baglayan orta saha oyuncusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın