resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 11715
    ulan ne sacma adamlarsiniz yahu. biri gidiyor selcuk'un basligina yaziyor, oburu geliyor sneijder'inkine yaziyor. la bu adamlar birbirlerinin mevkisinde oynuyor da haberimiz mi yok? selcuk da bok gibi oynuyor, sneijder da. bunlari soyleyebilmek zor degil. selcuk kotu diye sneijderi de boklamanin veya kotu olan adami savunmanin hicbir anlami yok.

    sneijder ozel bir oyuncu, verdigi bir pas, attigi bir sut ile oyunun kaderini her an degistirebilir ama yapamiyor. 2016-2017 sezonundaki sneijder'in performansi icin en cuk oturan tanim siradan bir oyuncu gibi olur herhalde. ayni performansi baska bir isimden alsak idare ediyor iste der ustunde fazla durmayiz. fakat takimin en buyuk yildizinin uzun sureli bir formsuzluk yasama sansi yok. belki de takimin en istekli, en cok mucadele eden oyuncularindan biri. ancak yaraticilik konusunda buyuk problemler yasamamizin sebeplerinden birisi de kendisi. sola yaklasiyor, bekinden veya kanadindan pas aliyor. sifira inerlerse ona pas veriyor inmezlerse ice veriyor topu. vallahi baska bir sey yapmiyor.

    bunlari soylemek suc degil yahut bunlar sneijder kesilsin anlamina gelmez. fakat kendisinin bariz bir sekilde formunu yukseltmesine ihtiyaci var. bunun icin de gerken her seyi yaptigindan ben eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın