resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 11710
    wesley sneijder geçen sezon gerçekten formsuzdu. ancak geçen sezon h.hamzaoğlu yüzünden bütün takım formsuzdu ve motivasyonu sıfırdı. onuncu haftada şampiyonluk yarışından kopacağımızı bu sayfalarda söyledik ve gerçekten de koptuk.

    bu sezon hazırlık döneminde wesley çok iyiydi. bruma ile müthiş uyumlarıyla dikkat çekmişlerdi. nitekim bütün medya "sneijder çok istekli, kampın bruma ile en iyisi" diye manşetler attı.

    süper kupa ve karabük maçlarında vasattı ama manisa maçında rakip kaleye on şut attı ve bu şutlardan üçü harikaydı. sneijder döndü dedik ve sevindik. lakin kayseri maçında yeniden bir düşüş yaşadı ki bence bunun sebebi hollanda milli takımında oynadığı iki maçtı. jor, kendisine sormadan kayseri maçında yedek soyundurmalı ve son yarım saat oynatmalıydı diye düşünüyorum. bunu fırsat bilen bazı yazarlar! saldırıya geçtiler.

    arkadaşlar biz wesley sneijder'in form seviyesinin vasat olduğunu biliyoruz. ama onun bu sezon harika bir yükselişle bize kendini hatırlatacağına inanıyoruz. çünkü hazırlık kampında bunu gösterdi. o nedenle sneijder'i şu anda eleştirmiyor ve sabrediyoruz.

    selçuk'a neden sabretmiyorsunuz diye soru gelebilir akıllara ama biz selçuk'a üç sezondur sabrediyoruz arkadaş. selçuk'un son üç yıllık istatistiklerini bir inceleyin ne demek istediğim anlayacaksınız. hele bir de duran toplar ve penaltıları çıkarın da bakın fecaate.

    sneijder dizinden sakatsa ve ameliyat olması gerekiyorsa en uygun zamanda olacaktır. benim bundan şüphem yoktur. ancak bu konuda dr. yener ince'nin bir açıklama yapması gerekir. gerekir ki hepimiz doğruları öğrenelim.

    son bir cümle; sneijder'e yapılan eleştirilerin selçuk inan ile kıyaslanarak yapılması sadece selçuk inan'a zarar verir. (onun galatasaray'da kazandığı saygınlığı tamamen yok eder) dolayısıyla kaptan yanlış sularda seyrediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın