• 348
    levent tüzemen, bu gece yine galatasaray taraftarını çıldırtmak için azami gayret sarfetti aspor'da.

    avukatı gibi cansiperane selçuk inan'ı savundu. sneijder, j.olde riekerink ve nigel de jong'a insafsızca saldırdı.

    --- alıntı ---
    sneijder sadece takımı değil, galatasaray kulübünü de yönetiyor.

    selçuk'tan ücretinde indirim isteniyor. yapmadığından da mobing uygulanıyor. buna ne hakkınız var. gücünüz yetiyorsa sneijder'den ücret indirimi isteyin.

    sneijder ilk geldiğinde soyunma odasından ünal aysal'ı arayıp "ya ben ya fatih terim" dedi. nasıl olur böyle bir şey galatasaray sneijder'in holdingi mi?

    tolga iyi koşan bir oyuncu, tolga'nın yanında de jong değil selçuk oynamalı. de jong ağır bir oyuncu

    aspor
    --- alıntı ---

    neticeni yırtsan da selçuk'u kurtarıp, sneijder ve de jong'u bu takımdan gönderemeyeceksin levent müzemen.

    fosilleşmiş beynini başka şeylere yormalısın artık. sana psikolojik üstünlüğümüzün sebebi olan sneijder'i yedirmeyeceğiz.

    selçuk inan'a mobing uygulandığını nereden öğrendin sayın tüzemen. aceba selçuk inan ya da menejeri ile bu kadar konuşmayı hangi yemekte ne zaman yaptın. üstelik bu mobing bir maçın devre arasında kesik yediği anda mı çıktı ortaya.

    bak sana bir şey söyleyeyim; ben galatasaray'ı sneijder'in yönettiğine inanmıyorum ama yönetebilse çok memnun olurdu bu taraftar biliyor musun?

    sneijder ünal aysal'a telefon etmişmiş. fatih terim'e sinyal çakarak nasıl da fitne çıkarmaya çalışıyorsun. 4 yıl önce gömülmüş ölüyü nasıl da mezarından çıkarıyorsun. çok ayıp sayın tüzemen yapma. bu bir müslüman'ın hatta insanoğlu'nun yapacağı bir kötülük değil.

    üç gün önce ne demişti bu zavallı. "tolga 12 km koşuyormuş. bana ne kardeşim ben icraata bakarım. o zaman alın bir atlet 15 km koşsun" peki bugün ne diyor; tolga iyi koşan ve atakları kesen bir oyuncu ama tolga'nın yanında nigel de jong değil selçuk oynamalı.

    iki gün önce söylediğini bugün yalanlıyor. ne denebilir ki. fikir namusu olmayan bir zata ne denebilir ki?

    peki neden kendini yalanlıyor? çok basit; üç lig maçında 36 km koşan tolga'yı selçuk'un kesemeyeceğini anladı, şimdi hedefe de jong'u koydu. daha ilk lig maçına çıkmış nigel de jong'u gömüp selçuk'a yer açacak aklınca. boşuna uğraşma altın portakalları yedirmeyeceğiz senin gibilerine.

    böyleleri için "yazık" kelimesini kullanmak bile çok yazık.

    not:selçuk inan, eğer düşündüğüm gibi bu tür insanları kullanmaya kalkarsa kendisine yazık eder. milyonlarca taraftarın nazarında umut bulut'tan daha kötü duruma düşer. yazık etmemeli 5 yıllık galatasaraylılığına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın