resim
Mete Kalkavan
Görev:Eski Hakem
Yaş:45
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 271
    kayseri maçındaki puan kaybının en önemli sorusu. genelde puan kayıplarını hakemlere yüklemem ama mete kalkavan'ın bizim maçlardaki istatistiği ortada. kendisi hakkında yine bir puan kaybı sonrasında yazdığım entry:

    (bkz: #1812709)

    kendisi kasıtlı olarak bizim maçların anormal derecede temposuz geçmesini sağlıyor. hakan kutlu gibi oyun planı rakibi oynatmamak, zaman geçirerek oyunu soğutmak olan teknik direktörler için bulunmaz bir nimet. sadece oyuncuların oyunu soğutmasına izin verse yine iyi. bizzat kendisi de buna ortak oluyor. mesela kayseri maçında hakan kutlu'nun uyarılması gereken bir pozisyonda inanılmaz yavaş şekilde adamın yanına gidip sakin sakin uyardı. 10 saniyede halledebileceği bir olayı uzattı da uzattı. futbolcuları uyarırken de sürekli aynı tavrı sergiliyor. oyunu soğutmak isteyen futbolculara inatla kart vermemesi de cabası. 3 sarı kart görmesi gereken samba sow'u, hakan kutlu bile dayanamayıp oyundan çıkardı.

    bunlar mete kalkavan'ın sadece bu maçta yaptığı şeyler değil. başlığına biraz göz gezdirilirse bizim maçlarda sürekli tekrarladığı hareketler. boşuna değil yani yönettiği 7 maçta 1 galibiyet almamız.

    tabi ki bu demek değil ki teknik kadro, oyuncular her şeyi mükemmel yaptı, mete kalkavan yüzünden puan kaybettik. bizim de hatalarımız oldu ama emin olun maç sonucuna hakem kadar etki etmemiştir.

    yönetimin en kısa zamanda bu hakem için bir tepki vermesi gerekiyor. yoksa atandığı her maçta futbol oynatmamaya yemin etmiş bu tetikçinin maçlarındaki daha çok puan kaybederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın