• 2581
    kafamda bu zamana kadar yaşadığımız ezberleri bozacak ve beni endişelendiren bir fikir var...

    bana göre bu sezon şu ana kadar şahit olduğumuz sezonların aksine fenerbahçe hakemlerden ve tff'den fazla destek alamayacak. en az ikinci olacağı desteği her sezon alıyordu zira. çünkü aziz yıldırım'ın gitme zamanı geldi. yani iktidarın aziz'i sevmediğini tahmin ediyorum. niye sevsin ki, bir ülkeye 2 diktatör fazla. üstelik tarihte hangi diktatör bir başka diktatörü sevmiş? işin doğasına aykırı. dolayısıyla her şey bu kadar aleyhineyken, uefa elini kolunu bağlamışken, takım güçsüz, kaybedilen şampiyonluklar nedeniyle taraftar aziz'den desteğini çekmiş ve gitsin diye dua ediyorken hiç bir şey yapmayacak ve izleyecek. sadece adaletli olun fenerbahçe'ye karşı diyecek futbolun yöneticilerine... işin ucu kendisinin oylarına dokunmadan aziz yıldırım gidecek... çünkü algı da yaratamayacak hale geldi aziz. bana göre ersun yanal'ı göndermesi sonun başlangıcı oldu onun adına. taraftar o andan itibaren sırtını döndü küçük diktatöre.

    o da biliyor aziz yıldırım'sız yeni bir seçim olduğunda tamamı satın alınmış delegeler haberini uçurduğu kişiyi seçmek zorundalar. iradeleri yok çünkü hiç birinin. e kendi iradesinin üzerinde irade de kalmayacak ortada. zaten aziz yıldırım bunca sene kulüpte kendisi dışında sivrilebilecek isim bırakmadı. mesela mis gibi başkan adayı sadettin saran'ı uzaklaştırdı... dolayısıyla fenerbahçe başkanı atamayla belirlenecek.

    beni endişelendiren nokta burdan sonra başlıyor.
    sonrasında seçim rüşveti, gelenin koltuğunu sağlamlaştırması adına musluklar açılır. zaten gönülden bağlı olduğu fenerbahçe sponsorluklardan, federasyona her alanda kollanır. fenerbahçe'nin rakipleri de sabote edilir. ülke nasılsa oyuncak amk.

    mesela yeni mhk'da fenerbahçe etkinliğini kaybetti deniyor. valla üyeleri, başkanı falan tanımıyorum da, bu gelişmeyi de aynı düşünceye bağlıyorum.

    izleyip görelim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın