• 18
    muhtemelen yarın gazetelerde harika fenerbahçenin gol olup yağdığı 4-5 sayfa boyunca anlatılacak fakat aslında tarihe düşülmesi gereken not şudur:

    "fener, maçı sahada kazanamaz"

    saha dışında maç nasıl kazanılır ve bu oyun esnasında nasıl gözlemlenilir? diye bir soru gelirse aklınıza şu 2 maddeyi okumanız sanırım yeterli olacaktır.

    1- bir hafta boyunca bursanın yıldız oyuncuların aklını karıştıracak haberler gazetelerde boy boy çıkar. kendilerine transferlerinin belli şartlar altında gerçeklestirileceği -mesela fb'ye karşı etkisiz oynaması gerekliliği- söylenir.... bu maddenin sağlamasını şu şekilde yapabiliriz ne mustafa sarp ne de sercan yıldırım doğru düzgün bir oyun ortaya koymadılar, halbu ki nasıl oynadıklarını ligin başından beri izliyoruz.

    2- tesadüf ligin en ş......z hakemi maçı yönetir. bu maddenin sağlamasıda şu şekildedir. normal şartlarda oyuncunun birisi hakeme topu fırlatsa hakem -kuralları felan bir kenera bırakın- refleks olarak elini hemen kırmızı kartına atar. devre arasına girildiğinde edu topu hakeme fırlattı, peki bu ş......z ne yaptı elini refleksleri gereği kırmızı kartına attı ve o anda aklina ne geldiyse!!! -para, araba, ev, vs..- elini hemen kırmızıdan çekti sarı kartını gösterdi. sonrası malum edu 3 golü attı ve oyun o noktadan sonra bursa açısından kurtarılamaz bir noktaya geldi.

    expension 3- galatasaray maçına 2 hafta kaldı. galatasarayımla başa baş oynanılırsa galibiyetin mümkün olmadığı bilindiğinden eskişehir-galatasaray maçına istanbul bölgesi hakemlerinden namı değer fırat "sarıkart" aydunus atanır. isterseniz bunun sağlamasını yapmayalım.

    tarihete bu olayların ibreti alem olması açısından söylenmesi ve anlatılması gerekmektedir.

App Store'dan indirin Google Play'den alın