• 122
    galatasaray düşmanı, iktidar yanlısı kötü niyetli kanal. dün haberleri izliyorum, 1994 yılında bizim o zamanki kadronun 6-7 futbolcusu firari fetöcü adil öksüz'le fotoğraf çektirmişler o ortaya çıkmış. ancak haberin verilişi o kadar sinsi ki, önce arka plandaki dev ekranda koca bir galatasaray logosu belirdi. ardından haberi sunan kel sunucu,* "yıl 1994, yani galatasaray'ın şampiyon olduğu yıl" diye ısrarla üstüne basa basa vurguladı. ardından bu cümleyi haberi anlatan arka ses vurguladı. futbolculardan defalarca 'eski futbolcu' diye değil 'eski galatasaraylılar' olarak bahsedildi ve açık açık ülkenin her alanda yüz akı olmuş en başarılı spor kulübünün 1994 şampiyonluğu lekelendi, boklandı.

    bizim kulübümüz bu şerefsiz kanala karşı mutlaka bi girişimde bulunmalı. hadi bu algıyı oluşturmaya çalışan rakip takım taraftarları ergendir diye siklemezsin ama bu, milyonların izlediği koskoca kanalda açık bi şekilde ve kurumsal olarak yapılıyor. koskoca galatasaray için açık açık fetö'nün yardımıyla şampiyon oldu denildi lan.

    dursun bu kanalın ve a kanalının gazetecilerine de ntvspor ayarı çekerse iyice efsane olur. hadi dursun, o sermayenin kanalıysa bu da sermayenin kanalı. bu da galatasaray düşmanı bir kanal. yapabilirsin. milyonlarca taraftar arkanda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın