2016-17 Türkiye Süper Lig 4.Hafta Maçı
20:30 Türk Telekom Arena
2 - 0
  • 16
    16 eylul sabah'i geliyorum istanbul'a. o gun passolig yillik ucreti, bilet alimi derken hallederim insallah. nereden bilet alacagimi bilmiyorum, fiyatlar cok uygun. maca tek gitmeyi dusunuyorum. beraber gitmek isteyen varsa mesaj atsin. kale arkasi almayi dusunmuyorum yalniz. dogu-bati ust alirim muhtemelen. oralardan birileri varsa birlikte gidebiliriz.

    1 yil sonra insallah ali sami yen'e kavusacagim, galatasaray'ima kavusacagim mac olacaktir. 17 takintimi bilen bilir. 17 eylul olmasi umudumu arttiriyor, bu hafta kayipsiz gecersek, bjk maci oncesi bu macta ultra motive bir sekilde cikariz ve farkli kazaniriz gibi bir his var. 4-1 gibi bir his var icimde.

    17 eylul demisken, galatasaray'i ve stadimizi ilk defa gordugum mac da yine bir 17 eylul'e denk gelmisti. sirf bu gunu isaret kabul edip karaborsada 300tl verip galatasaray real madrid macina bilet almistim. 6-1 kaybettigimiz mac :( 17'lerde hep unutulmaz seyler oluyor beyler. 17 mayis ornegin. 17.dunya kupasi mesela. 17 yasindayken ... neyse :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın