• 1
    fenerbahçe'nin 16/17 sezonunda ligde oynayacağı 3. hafta müsabakası.

    daha en baştan havlu attıkları maç olabilir. hamza hamzaoğlu'na rağmen bursaspor fena takım değil. daha da önemlisi futbolcu kalitesi olarak söylemiyorum ama fenerbahçe kötü takım. üzerine bana göre en önemli 2 oyuncuları cezalı. mehmet topal ve kjaer yok. bunları çıkarınca zaten yumuşak bir anadolu takımı kalıyor geriye.

    eğer şikeciler hakemleri ayarlamadıysa ben kolay kolay galip gelebileceklerini düşünmüyorum. bursa'nın ya çok kötü ya da çok talihsiz olması gerekiyor maçta. karşılarındaki takım fazlasıyla dağanık. defans hatları en güçlü yerleri gibi görünmesine rağmen ismail'i milli takımda görüyoruz. neustadter ve skertel ağır ve dengesiz, bi van der wiel var ancak performansı hakkında homurdanıyor seyirci. ben henüz hiç izlemedim.

    orta sahada de souza'yı sildi teknik direktörleri. muhtemelen ozan, alper ve salih'le bir şeyler yapmaya çalışacaklar.
    hücumda van persie sadece isim olarak var. en önemli gol silahları umut bulut'tan hallice olan emenike. bir de katar'dan* nasıl döndüğü belli olmayan sow var. sow iyi oyuncu maçı değiştirebilir. ama formdaysa. lens nedir, ne değildir bilmiyorum ama volkan şen'in kötü bir takımı tek başına ayakta tutacak bir oyuncu olmadığına eminim. mesela tuncay şanlı zamanında hırsıyla böyle bir adamdı. kaybettikleri caner de kötü bile olsan hücum kabiliyetleriyle seni ilerde tutuyordu. beklerin ofansif kalitesine dayalı sahaya yerleşme ezberi bozuldu fenerbahçe'nin...

    bu hafta kaybederlerse de, berabere de kalsalar şaşırmam.
    ama ondan sonra aziz yıldırım bu defa çok erken tartışılmaya başlar.
    medyadaki satılık kalemleri aziz'i nasıl korur bilemiyorum. belki çok ciddi bir devre arası transfer beklentisi yaratarak.
    o saatten sonra bir flaş isim için ali koç'un falan kapısında yatmaya başlar aziz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın