• 171
    hakkında "seçilmiş galatasaray yönetimine anti demokratik yoldan darbe girişimi yapmak isteyenlerin gereksiz başlığı" denmiş hastag.

    demokratik bir talebin, işine gelmeyenlerce dönemin modern suçlaması olan darbe girişimi ile ilişkilendirilmesi aslında tahammülsüzlüğün sınırlarını gösteriyor. epeydir populer bir yöntem...

    oysa tüm dünyada taraftarlar zaman zaman iyi idare edilmediklerine inandıklarında yönetimi istifaya davet ederler.
    hatta nba'de coachlar için edilen bir laf vardır, "beyaz mendiller sizin için sallanıyorsa korkmayın henüz işiniz bitmiş sayılmaz, ama yönetim için sallanıyorsa işiniz bitmiş demektir" diye...

    yönetimistifa hastagine katılmıyor olabilirsin. o zaman yönetim neden istifa etmemeli çıkıp anlatırsın. düşünceyi yayma özgürlüğüdür. sen kendini ifade edersin, düşüncen yayılırsa yayılır. yayılmazsa kimseyi suçlamazsın. ama yönetim istifa diyenlere antidemokratik yoldan darbe girişimi gibi saçma sapan laflar etmezsin. düşünceyle mücadele ederken, düşünceyi üretene saldırmak cehalet göstergesidir. orta çağda vardı, şimdilerde araplar bol bol yapıyor. amk sanki divana girip adamların kafasına silah dayayıp istifaya zorladık...

    antidemokratik yol ne demek önce onu öğrenmek lazım. kötü etiket yapıştırıp insanları suçlamak cadı avı döneminin yönetimi.
    darbe ne demek onu da öğrenmek lazım.
    bir eleştiri yapacaksan için dolduracaksın.

    seçildiyse eleştirmeyelim, görevini yapmıyorsa bile istifaya davet etmeyelim. ne biçim demokrasi anlayışı la bu? biri bana açıklasın allahaşkına.

    111 yıllık camiayı azıcık tanıyorsam, galatasaray ayağa kalkıp itham ediyorum diyenlerin camiasıdır. işte #yönetimistifa da taraftarın ayağa kalkıp itham etmesidir. koca kulübü fındık kadar vizyonla idare etmeye çalışanları itham ediyoruz. transferi komisyonla döndürenleri, florya'yı-riva'yı geleceğimizi oldu bittiye getirenleri itham ediyoruz. 3 transferle de tatmin olmadık. ben olmadım. esas endişemiz kulübün geleceğinin peşkeş çekilmesi.

    işler ne zaman yoluna girer, o zaman oturur alkışlamasını da biliriz. zira fanatik değiliz, irademizi kimseye ipotek etmedik.

    antidemokratik yoldan darbe girişimiymiş.
    hadi ordan...
App Store'dan indirin Google Play'den alın