resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 8080
    hataları olmuştur, bence sevapları daha çoktur. kişisel bakışım özel olarak severim kendisini.
    ama unutulmaması gereken bir şey var. kendisi galatasaray başkanlığı yapmıştır.
    her galatasaray başkanı saygıdeğerdir.

    şimdi yazmıyım yazmıyım diyorum ama 05.09.2016 tarihli hırvatistan maçı'ndan sonra yaptığı basın toplantısında fatih terim galatasaray internet sitesinden doğum gününün kutlanması ile alakalı bir soruya cevaben şöyle bir laf etmiş.

    "daha önce olmadı. o kişilerle alakalı, galatasaray kulübüyle değil. o kişilerin de ne olduğunu zaman içerisinde herkes gördü. ancak bu maçtan sonra başka güzel konulara bakalım."

    ben zaman içinde senin ne olduğunu gördüm mesela fatih terim.
    tüm galatasaray değerlerini yitirmiş, galatasaray düşmanları ile kader birliği yapan, paraya güce aşık, milli takım kampına silah sokan insanları koruyacak kadar ilkesiz bir insanmışsın meğer.

    ayrıca geçmiş galatasaray başkanları hakkında eleştiri olur, ancak kalitesiz söylemler bu camiada olmaz. kişisel hırslar nedeniyle bir kulüp başkanına saldırılmaz.
    zaman insanların gerçek yüzünü ortaya çıkardı. peki kim kaybetti. ünal aysal'ı pek bilmezdik. kimi sevmedi ama büyük bir çoğunluk kendisini özlemle anıyor. en kaliteli galatasaray başkanlarından biri olarak addediyor. sense istisnasız tüm camianın, taraftarın kahramanıydın. bayrak adamıydın. şimdi? taraftarın çoğunluğu senden irrite oluyor.

    konuşurken komik duruma düşmemek için dikkatli olmak lazım.
    soruyorum, zaman taraftara senin mi, yoksa ünal aysal'ın mı ne olduğunu gösterdi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın