resim
Dany Achille Nounkeu Tchounkeu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 2558
    2012-2013 sezonundaki basarili (!) (sinirsiz sayida dengesiz faul, bir iki kendi-kalesine attigi gol, rakibe ceza sahamizda attigi birkac pas vs.) performansi sonrasi 2013-14'te ayni cizgide devam ettigi (ekim 2013'teki 4-2 kazandigimiz kayseri deplasmanina bir goz atin isterseniz hatirlamiyorsaniz) halde neden cop muammelesi (!) gordugu cozulememis "insaat" tadinda stoper.

    o sezon chelsea maci oncesi 1-0 kazandigimiz besiktas macinda dany'nin rolune bir bakin belki o sekilde cok rahat cozebilirsiniz.

    ben de neyi cozemiyorum biliyor musun?

    dany dedigimiz futbol lisansina sahip
    arkadasimizin bizlere her mac dil alti hapiyla mac izlettirmesine ve bizden sonra gittigi her kulupte "abi geri alin su arkadasi allah askina" denilerek geri gonderilmesine ragmen sozlukte hala yok cok hizliydi, yok ronaldo'dan soyle topu kapmisti, yok soyle gucluydu, yok boyle sempatikti diyerek belli bazi yazarlar tarafindan begenilmesini cozemiyorum.

    tamam suanki defansimiz da klasik muzik tadinda rahat ve huzur verici degil ama en azindan birileri ayagindaki topu 20 metre otedeki rakip forvete zimbalamiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın