resim
Nigel de Jong
Görev:Sportif Direktör
Takım:Hollanda
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 409
    daha önce de belirttiğim gibi pas ekolünün göbeğinde yetişip milli formayı defalarca taşımış bir oyuncu olarak mevkisinin gerektirdiği ofansif aksiyonun fazlasını gerçekleştirecektir. şunu kabul edelim melo gibi spektaküler değil, ancak pas oyununa daha yatkın olduğunu zamanla görücez.

    orta saha direncimizi tolga ile lig standartlarının çok üzerine çıkaracak. allah korusun bir sakatlık olmazsa... artık bizi sindirmek 5 dakikalık prese bakmayacak. çok ciddi efor lazım...

    ancak de jong'un takıma esas ve gizli katkısı başka bir şey olacak bence. galatasaray'ın defansı yönetecek bir lideri yok. ne chedjou, ne balta bu işi kıvıramadı. serdar ve semih zaten o adam değiller. biraz koray'ın taşıdığı bir meziyetti, malesef talihsiz şekilde sakatlandı. de jong tecrübesiyle ve mental kalitesiyle bu misyonu üstlenebilir. arkasında oynayanlar ona bakarak defans çizgisini doğru ayarlasalar bile oyun kalitemiz ciddi şekilde artar. daha olgun bir galatasaray izleriz sahada.

    amerika'dan ne şekilde geldiği çok önemli. umarım düşük seviye lig futbolundan çok şey götürmemiştir. gerçi heriflerin milli takımları çatır çatır oynuyor ve fizik kalitesi olarak da eksikleri olmadığına eminim ama liglerini bilmiyoruz. belki de sandığımızdan daha iyi bir ligleri vardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın