resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 6179
    oyuncu-td yardımcısı olarak gelecekse elbette ki gelsin, hatta 200-300k antrenör maaşı + maç primi hemen bağlansın dediğim süperstardır. ne var ki bu şekilde 3.5 yıllık (6 ayı oyuncu 3 yılı teknik kadroda) sözleşme imzalanması gerekir. neden?

    - drogba muazzam bir imajdır. bu adamın gs'de futbolu bırakması demek azıcık kafa kullanılırsa gs-marsilya-chelsea üçlü turnuvası demektir ki bu mini turnuva ali sami yen arena'da yapılırsa ve tribünler dolarsa en azından 4-5 mtl gelir demektir (30tl x 52000 x 3) (ki 30 maç başı minimal bir değer)

    - emin olun 300k euro forma parasından 6 ayda gani gani çıkar. parçalıyı hali hazırda alan ben dahi bir tane daha "drogba'nın son forması, son parçalısı" diye forma alırım.

    - "paşam senin önceliğin teknik kadro, projeyi baltalama ki sen de faydasını gör" denir ve bu şartı kabul ederse duran topmuş, sürekli oynamakmış böyle şeyleri dert edeceğini sanmıyorum.

    - altyapıda forvetleri çalıştırması, genç afrikalıların aklını çelmesinin uzun vadeli projede ne kadar kıymetli olabileceğini uzun uzun anlatmak bile istemiyorum.

    - 1-2 sene td yardımcısı olduktan sonra u21 takımı emanet edilerek hocalık yeteneklerinin gelişmesi, barcelona tipi hocalık sistemine geçiş açısından faydalı olur.

    burada tek kriter, dönüş amacının ve uzun vadeli projedeki rolünün iyice netleştirilmesidir. sanıyorum gelmesine muhalif olanlar dahi yukarıdaki şartlar altında gelirse "gelmesin abi" demeyeceklerdir:
App Store'dan indirin Google Play'den alın