resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9131
    artik nefret objesi haline getirilmesinden gina geldi. bu adam galatasaray kaptani. kotu oynuyor eyvallah da, o noktada o oynamadiginda daha iyi oynadigimiz bir mac da izletemedi bugune kadar takimimiz bize. kotu oynuyorsa teknik direktor bostan korkulugu degil, kendisine alternatifli bir kadro verildi selçuk'u ceker kenara oturtur.

    iddia ediyorum selçuk bugun ayrilsin takimdan, tolga cigerci'yi yer bizim taraftar 5 ayda. cunku bir nefret objesi olmadan mac izleyemez hale geldik. sosyal medya gaziyla bu durum daha da artti maalesef. yoksa selçuk için soylenenler ve daha da agirlari doksanlarda tugay kerimoglu'na da yapilmisti. adam kaçarak uzaklasti sonunda 99-00 sezonunun ortasinda. yillarca da huzurla futbol oynadi. bizde kalsa en geç 2004'te futbolu biraktirirlardi.

    selçuk'a iyi bir teklif gelirse satilsin mi? eh haliyle 31 yasinda bir futbolcuya iyi bir teklif gelirse satalim. kendisinin emeklerini onurlandirarak ama. 5 senede 10 kupa kazandi bu adam galatasaray ile ve bunlarin cok ciddi bir kisminda en bas aktorlerin arasindaydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın