resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 6157
    http://www.strawpoll.me/11133408/r

    adam dönsün mü diye anket açılmış. dönmesin diyen sadece bir kişi var, o da benim. yemin ederim soyutlanmak, dışlanmak nedir bu gece anladım.

    yeni yapılanma diyoruz, takımı sneijder, podolski, muslera gibi karakterlerin yanına aldığımız iyi takım oyuncularından ve eğitmen bir hocadan oluşturuyoruz diyoruz ki 38 yaşındaki drogba'nın altı aylığına geri gelmesi konuşuluyor. deplasmandaki chelsea maçındaki laubaliliğini, ligde kırkar metreden frikik bırakmayıp duran toplardaki gücü sıfıra indirmesini, dünya kupası kaçırmamak adına şampiyonlar liginden elendikten sonra sakatlığını öne sürerek fener hariç maça çıkmamasını bir tek ben mi hatırlıyorum?

    drogba yedek kulübesinde çürütülemeyecek kadar büyük bir karakter. karakter kelimesini kötü anlamda kullandığım nadir cümlelerden biri oldu bu fakat gerçek bu. drogba varsa drogba oynar. drogba kötü oynuyorsa sapıtıp elli metreden direkt kaleye frikik atmaya başlar. bu durum geleceğin takımını kuruyorum, birkaç sene bu isimlerle yürüyeceğim diyen bir takımı kötü etkiler. kaldı ki galatasaray bir futbolcunun son altı ayını geçireceği bir takım değildir, olmamalıdır.

    pele'nin futbolcuğunun bilemeyiz ama gözlem işinden anlamadığı kesin. adama göre freddy adu dünyanın en iyi oyuncusu olacaktı. velhasıl metin oktay futbolu doğru zamanda bıraktığı için metin oktay. drogba'nın da yukarıda o kadar gömmeme rağmen anılarda bıraktığı gerçekten güzel duygular var. bunlar bozulmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın