• 164
    neden hala yonetim istifa basligi en tepede?

    transfer taraftari degiliz, olmamaliyiz. peki acalim biraz bu sozu.

    gecen sezon baslayan ve bu sezonun basinda tavan yapan istifa sozu ve taraftarlarin seslerinin yukselmesinin sebebi neydi?

    -basarisiz sonuclar mi? evet ama yetmez. biz 2010-2011'i gormus adamlariz.
    -basiretsiz yoneticiler mi? evet ama yetmez. biz neleri gorduk.
    -bizlere soyleyen yalanlar, alenen aptal yerine konmamiz mi? evet ama yetmez.
    -kulubun alenen soyulmasi, komisyonlarin havada ucusmasi mi? evet ama yetmez.
    -taraftarin kaale alinmamasi, dislanmasi mi? evet ama yetmez.

    bunlarin hepsi birer sebepti ama hicbirzaman boyle buyuk bir tepki icin yeterli degildi. aslinda bence yeterli idi ama maalesef birlik olamamistik.

    ilk kez seslerin boyle yuksek cikmasinin sebebi taraftarin uzuuuuun sure sonra 'hoop bilader durun bakalim, bizde bu kulup uzerinde soz sahibiyiz. bizde bu kulubun sahibiyiz' tavri idi. ve taraftar bu kez dogru yerden vurmustu.

    karsi taraftan hemen tepkiler yukseldi. bizlere 'fan' diyenler, 'kontrol altina alinmali' diyenler oldu. aslinda taraftar bu tavrini surdurmeli, birseylerin degisebilecegini kararlilikla karsi tarafa gostermeliydi.

    amaaaaaaa; iste burda kocaman bir ama var maalesef. taraftarin gonderilmesini istedigi oyuncularin biletinin kesilmesi ve insanlari heyecanlandiracak birkac isim alinmasi yine maalesef bize tepki gostermemiz gereken yeri unutturdu.

    cok guvendigim, bilgisine deneyimine inandigim galatasaray taraftari burada bence sinifta kaldi.

    evet kabul ediyorum insani heyecanlandiran hamleler yapildi bu transfer doneminde. gelenler-gidenler istedigimiz gbiydi ya da yakindi. bende heyecanlaniyorum bu sezon icin yalan yok. yeni transferlerle takimi bir daha izlemek istiyorum. insan dogasi bu.

    ama galatasaray taraftari kendilerine dis kapinin dis mandali muamelesi yapan, bizleri adam yerine koymayan, hakaret eden adamlari bu kadar kolay unutmamaliydi. yelkenleri hemen suya indirmemeliydi. 2 ay oncesine kadar yonetimi istifaya davet eden sosyal medya hesaplari bile agiz degistirmeye basladi.

    yani bizim butun derdimiz yapilacak 3-4 transfer, gonderilecek birkac oyuncu muydu? bu kadar ucuz muydu?

    sizin caniniz kadar sevdiginiz galatasaray'a uye olmanizi engelleyen ayrimci ve cifte standart uygulayan adamlar hala orada.
    sizin bu sevdiginiz kulupta soz sahibi olmanizi, oy kullanmanizi engelleyen kafatasci zihniyet hala orada.
    kendisini kulubun sahibi goren, sizin de sadece para harcayip mac izleyip ama agzini acmamasi gereken yagli kapilar olarak goren adamlar hala orada.

    ve bu adamlar simdi ellerini ovusturmus, bir kenara cekilerek yine kendilerini unutturmanin verdigi mutlulukla bizlere guluyorlar.

    evet transfer taraftari degiliz, olmamaliyiz.

    meali; bizi adam yerine koymayanlari, bizlere hakaret edenleri 3-4 transfere unutacak degiliz. mesele tukurdugunu yalamamak degil. mesele bugunku 3-4 transfer degil. mesele bundan daha buyuk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın