• 26566
    "jason, galatasaray'a gitmek için saatlerce ısrar etti, ama türkiye onun için iyi bir seçenek değildi. denayer'in geçen sezondan bir farkı olmadığını aksine gerilediğini gözlemlediğimizde galatasaray'a yollamama kararı aldık."

    manchester city asistan menajeri mikel arteta.

    teoride adam haklı. ancak bilmiyor ki geçen sezon önce hamza hamzaoğlu, sonra da mustafa denizli dinazoruyla çalıştı denayer. oysa bu sezon eğitimci kimliği ile riekerink tarafından çalıştırılacaktı. üstelik de aynı manchester city gibi defansını sürekli ileri çıkaran bir takımda tam da city'nin ihtiyaç duyduğu hızlı, süpürücü ve top kullanan stoper pozisyonunda oynayacaktı. ancak adamların şu tespiti bile futbolumuzun bir göstergesi. sonra diyoruz ki bizim yetenekli futbolcularımız olmuyor. olmaz amk tabi. koca sezon sen denayer'e stoperde ancak hakan, semih veya chedjou'dan iki tanesi sakat olduğunda forma verirsen oyuncu geriye gider. sonra emre çolak neden olmadı diyoruz.

    herifler oyuncularının geriye gitmesini dahi kabullenemiyorlar. önlem alıyorlar. biz tüketme kültürü.... bir oyuncu tek maç istenen performansı sergileyemesin anında çöp muamelesini çekiyoruz. taraftar da öyle. kimse kendini kandırmasın. hemen yerine transfer bakıyoruz. işin ilginci bu kafaya rağmen umut, sabri, selçuk, hakan balta gibi takımın kötü oynamasına esas sebep dinazorlar tüm çevreleri değişmesine rağmen dokunulmaz şekilde takımda duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın