• 150
    şu an için gereksiz hareket.

    her şeye rağmen geçen sezon kupayla tamamlandı, yeni sezon kupayla açıldı. iki finalde de ezeli rakipler mağlup edildi. sezona iyi başlandı. üst üste gelen galibiyetler, özellikle karabükspor maçının ikinci yarısı itibariyle başlayan iyi oyun takıma ve kulübe oldukça iyi bir hava kattı. eksik bölgelere iyi transferler yapıldı, eldeki çöplerin çok büyük bir kısmı sepetlendi. söz konusu yeni transferler genel anlamda iyi başladı, içlerinde bazıları şimdiden kalitesini gösterdi. takımda ve kulüpte oldukça olumlu bir hava var. yeni transferler kulübe ve takıma adapte oldukça ve oyuncular birbirini tanıdıkça daha da iyi olacağımıza inanıyorum. böyle bir ortamı bozmanın hiçbir anlamı yok.

    dursun özbek yöneticilikten ziyade spordan ve bilhassa futboldan anlamayan bir adam. şu video sözlerimin doğruluğunun basit bir örneği: https://twitter.com/...s/753553136313257984 öylesine bu işlerden uzak bir adam yani.

    ama bazı şeyleri düzeltmeye başladı gibi. dikkat ederseniz son günlerde neredeyse hiç demeç vermiyor. levent nazifoğlu ön planda. o da genel anlamda başarılı bir profil çiziyor. taraftarla olan ilişkisi ortada. açıkçası ben bu sene bursaspor'daki durumun aynısının geçtiğimiz sezon galatasaray'da yaşanmasından dolayı dursun özbek'ten ziyade hamzaoğlu'nda kabahat bulmaya başladım. adam ciddi anlamda takıntılı, belki geçtiğimiz sezonun sonunda yollar ayrılmış olsaydı ve jorgelseydi (farazi konuşuyorum) yine bu şekilde bir pozitif hava yaşanabilirdi.

    galatasaray bir his takımıdır beyler. sadece 3 bin kişinin gittiği maçlarda bile staddaki yerini alan ve takımını asla yalnız bırakmamış ve bırakmayacak biri olarak; geçtiğimiz sezon başı da dahil her zaman aynı bunu söyledim.

    şimdi takıma destek zamanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın