• 1308
    biri yazmış burada. fatih hoca istediği için o soruları sorabildi diye. vay vay vay. kral mı bu fatih terim? mehmet demirkol'dan başka kim soracak bu soruları? bilal meşe mi? yok aziz yıldırım'a soramamış yok fatih terim'e sormuş. fatih terim'e karşı cesurluğunu konuşmamak için hemen aziz yıldırım'ı ortaya atan yazarlarla dolmuş burası. kim kaldı bu soruları soracak biz onu konuşalım. basın toplantısı olmadan önce spor kanallarında şu cümle geçiyordu: arda konusunun hocaya sorulması bekleniyor?
    peki kim soracak bunu. emin olun oradaki basın mensupları, biri arda sorusunu sorsa da üzerimizdeki yük kalksa diye düşünmüştür. çünkü sorabilecek muhabir yok. ya da sorarken kırk takla atacaklar. mehmet demirkol ne kadar kötü yorumcu olursa olsun kendini dinlettiriyor. aldığı üst düzey eğitimle alakalı sanırım bilmiyorum ama onu dinlemek benim için keyif.
    bana göre fatih terim daha fazla eleştirilmeli. euro 2016'ya giderken yeterince onları övmüş, teşekkür etmiştik. ama iş eleştirmeye gelince hemen edebiyata başlıyorlar. biz şöyle yaptık biz böyle yaptık. ailemiz vs vs. konu bu değil ki... ama bir şekilde konuyu buraya getirip mağdur oluyorlar. halk olarak biz suçlu oluyoruz. gazeteciler oluyor.
    bu yüzden mehmet demirkol!
App Store'dan indirin Google Play'den alın