resim
Nigel de Jong
Görev:Sportif Direktör
Takım:Hollanda
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 337
    herşeyden önce takımımıza hayırlı olsun. diarraya 3 yıl için yaklaşık 20 milyon euro ( bazı kaynaklar 23 milyon eurolardan bahsediyordu) ödemektense ndj'ye iki yıl için 5 milyon euro ödemek ffp açısından çok doğru bir hamle olmuş.

    itin götüne sokulacak, tekniği yok falan denecek bir adam değil. son gün alınabilecek en iyi iki üç topçudan birisiydi. ilk tercih olmaması ve herkesin diarraya ve leivaya odaklanması nedeniyle biraz soğuk bakılıyor. ama başından beri bu adamı alacağız denseydi bu şekilde tepkiler gelmezdi diye düşünüyorum.

    işin ilginç yanı geçen sene bu adam floryaya gelmiş ve teknik ekibin istememesi üzerine geri dönmüştü. dengeoğlu ok deseydi geçen sene ne donka o paralar ödenirdi ne de takım bu kadar rezil bir performans ortaya koyardı. kısmet bugüneymiş.

    takımın ihtiyaç duyduğu bölgeye melodan sonra nihayet bir takviye geldi. tolgayla beraber orta sahaya dinamizm getireceğinden şüphem yok. selçukla ikili olurlarsa sıkıntı devam edecektir. jor eğer yavaş yavaş selçuku da keser bu tempoyla ilk 11'e giremezsin derse, işte o zaman tadından yinmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın