• 1485
    akıllı bir yönetime sahip, sırf onlara bakarak bizim de kararmamız gereken kara üzüm habbesi. önümüzdeki 10 yılın tamamında rakibimiz olmasını istediğim, rakip gibi rakip ayrıca. 90'lı yılların başında 80'lerin sonunda sahip oldukları kadro ile her zaman rakibimiz olabilmiş esas büyük takımdır. aziz yıldırım gibi nefret kusan, rakiplerinin kazandığı her başarıya şaibe iması yapan birinin yönettiği kulüp bizim ezeli rakibimiz olamaz. ezeli rakip olacaksak, semt kültürüne hakim, tribün geleneği, paralı köpek olmaktan öte, yakaladıkları başarının kıymetini bilen bir rakibimiz olmasını temenni ederim bu yüzden umarım önümüzdeki yıllarda fenerbahçe'yi şampiyonluk anlamında yakalarlar ve 2. sırayı devralırlar, bu bahsettiğimin gerçekleşmesi her halükarda minimum 20 yılı alacaktır ama olsun. bir takım siyasi liderler gibi sürekli komplo teorilerinden beslenen bir rakip yerine fikret orman gibi kurnaz bir saray tilkisiyle uğraşmak daha keyifli olur.

    bunların en zayıf noktalarıysa başarıya o kadar açlar ki, bir başarı yakaladıklarında olgun tavır gösteremiyorlar. zamanla diyeceğim ama bu sene ara verecekler gibi :)

    son söz: şeferli ikincilik lafı eski başkanınız rahmetliye nefret sebebim, o kafadan sıyrılmazsanız fenerbahçe'den bir gıdım ileri gidemezsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın