resim
Kolbeinn Sigþórsson
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.86
Uyruk:İzlanda
  • 172
    kendisi istanbula gelmiştir. öncelikle umarım elmander tarzı oynar ve gönlümüzün efendisi olur. izlediğim kadarıyla çok fazla topla iyi değil. ancak bazen çıkışları oluyor ve topu alıp götürüyor. kendisini elmander eren arası bir oyuncu olarak tanımlayabiliriz. eren kadar gole yakın, hava toplarına hakim ve topla ilişkisi iyi değildir. yedek olarak takımda is yapacaktır ancak 11 oyuncusu olacağını düşünmüyorum. özellikle sıkışan maçlarda 2 forvet ile oynadığımızda kendisi is yapacaktır. kuzeylilerin çoğu gibi disiplinlidir.

    elmander ile karşılaştırmak gerekirse elmander kadar pres yapmaz ve top kazanmaz. elmander'e göre ayağı daha iyidir ve daha seridir. elmander kadar mücadeleci değil ve elmander gibi sert şutları yok.

    başka bir açıdan bakarsak gelmesi hücum opsiyonlarımızı çok artırmadı ancak rotasyon şansımızı arttırdı. belli ki bu sezon genellikle pivot ile oynayıp kenar oyuncularını ve orta sahayı ceza sahasına sokmaya çalışacağız. kendisi yerine bir çok yazar arkadaş gibi bende hızlı, bitirici bir oyuncu istiyordum. kendisinin gelmesi çift forvet başlama olasılığını düşürdü kanaatimce. çünkü ayni tip iki forvet oyuncusu oynatmak istemeyecektir jor hocam. sadece gol bulamadığımız maçlarda doldur boşalt oyununa dönünce kullanabiliriz. ayrıca kendisinin gelmesiyle beraber hücum hattımız eren ,sigthorsson , sinan, podolski, yasin, bruma, josue, sneijder ve berk'ten oluşacak. su anda berk'i saymazsak 8 tane iyi kalitede oyuncumuz var hücum hattında ve bunlardan genellikle 4 tanesi oynayacak. yani eğer eren, bruma, podolski, sneijder ile maca başladığımızda yasin, josue, sinan ve sigthorsson kulübede olacak. bu da bizim için büyük bir hücum gücü demek oluyor ve bu rekabet takımı yukarı çekecektir.

    eren-sigthorsson
    podolski-sinan
    bruma-yasin
    sneijder-josue

    maça başlarken bi rotasyon ile çıkacağız. performans ve sakatlık durumuna göre hatta maca göre bu oyuncuları değişik dizimizler ile kullanabiliriz. öte yandan su anda yeni transferler ile 4-3-3, 4-2-3-1, 4-3-2-1, 4-1-4-1 ve tabiki 4-4-2 oynayabiliriz. iste sigthorsson bu denklemindeki eksikliği tamamen gidermiş durumda.

    ayrıca özellikle eren'in sakatlık geçmişini düşününce alınması çok çok yararlı ve mantıklı hamle oldu bizim için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın