resim
Nigel de Jong
Görev:Sportif Direktör
Takım:Hollanda
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 199
    sahsen 2010 dunya kupasinda nefretimi kazanmis olsa da super lig icin tecrubesi ve ismi hayli hayli yeter bence artar bile.

    kasap, kiralik katil istemiyoruz diyenler var da; hocam biz degil miydik gecen sene selcuk-bilal-emre colak uclusuyle yumusacik refakatci orta sahadan izdirap ceken? bikmadik mi melo'dan sonra o bolgedeki oyuncularin valeler gibi bir "buyrun x bey anahtariniz" tarzi refakatci oyun yapisindan , jogging yapar gibi rakip oyuncuyu takip eden selcuk'tan, ve diger top kapamayan orta sahalari izlemekten.

    ben sahsen gelsin isterim. riekerink'in bir diger ogrencisi van der vaart'i da getirelim. sneijder de var. raki sofrasinin da eksik parcasini tamamlariz :( saka bir yana ligimizde bu sert adamlar is yapar. rakibi sindiririz. fener'de baroni, besiktas'ta atiba bu isi iyi yapardi. sampiyonlar ligi/avrupa ligi icin ilerde o takimlara karsi agir ve yasli olmasindan fayda saglayamayabilir ama turkiye ligini her haliyle supurur bence.

    edit: tabi biz "kalp kiranini" degil, galerici olan de jong'u almisiz. bize gelen adam, futbolcu degil, kolpacino serisindeki galerici sahin'in* ikiz kardesiydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın