resim
Cheik Ismael Tioté
Mevki:Önlibero
Doğum:21.06.1986
Ölüm:05.06.2017 (30)
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 201
    bazen bazı olaylara, kişilere, durumlara fazla odaklanırız. örneğin ilişkilerimizde karşımızdaki insana o kadar odaklanırız ki bizi içine soktuğu zorlu durumlar, aptalca davranışlarımız, kullanılmamız gibi durumları farkedemeyiz. ne vakit o insandan uzak kalırız, her şeye daha objektif ve uzaktan bakabiliriz. böylece büyük resmi de daha rahat görürüz, yaptığımız yanlışları farkederiz ve pişman oluruz. bu durum bir çok alanda geçerlidir.bazen bir probleme odaklanırsın , çözümü bulamazsın fakat sonraki gün bir daha baktığında çözüm gün gibi ortadadır.sadece o zaman fazla kendini verdiğin için görememişsindir.

    şimdi ben niye bunları buraya yazıyorum. bizim ön libero transferinde düştüğümüz durum buna benzer de ondan. lass diarra'ya çok odaklanıp, transfer sezonunun sonunda olduğumuz gerçeğinin de baskısıyla yanlış kararlar alıp aşırı yüklü maliyetler altına girebiliriz. allah korusun olası bir avrupa cezası daha bizi çok ama çok etkiler. aynı şekilde cheik tiote de denildiği gibi sakatlığı varsa, buna rağmen ısrarımızı sürdürüp oyuncuyu alıyorsak olası bir sakatlıkta ne yapacağız ? bir sezon daha çöpe giden paralarla boğuşmayalım.

    taraftar olarak da bakışımız bu yönde olmalı arkadaşlar. biz taraftarız, transferler bizi coşturuyor evet. ama bizim diğer takım taraftarlarından farklı bir tarafımız var. biz ne olursa olsun daima akılcı düşünürüz. sırf oldu gözükmesi için transferler yapılmasına karşıyız.

    lass da tiote de çok iyi oyuncular yanlış anlamayın. benim sorunum bu ikilinin tam anlamıyla bize güven verememesi. biri maddi problemlerle boğuşuyor , diğeri sakatlıkla. galatasaray umarım bu işten en büyük kar ile çıkan taraf olur. yoksa bütün sezon selçuk izleyebiliriz.

    edit : transferinden vazgeçilmiş sakatlığından dolayı.isabetli bir karar bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın