resim
Bilal Kısa
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 1239
    taa aylar önce böyle bir entry girip yollamayı unutmuşum, başlığa girince altta beliriverdi birden. yanlış anlamayın şu anla bir ilgisi yok sadece kalmasın içimde bu entry.he ayrıca kimseyi linç etme amaçlı da değildir.sildikçe bir daha geliyor çünkü kendisi. :( .

    "
    yine "göt etti"cileri başlığına toplamış oyuncudur.
    alan kapatmadaki eksikliği yüzünden astana hemen ceza sahamız önünde rahat paslaşmalar yapabiliyor, ayrıca bilal sıklıkla oyunun akışına yetişemiyor, yavaş kalıyor. boşluk buluncakanatlara aktaracağı topları yavaş kaldığı için hep geriye oynamak zorunda kalıyor. bitirici pas yapamıyor.

    fakat gel gör ki oynadığı her dakika takımı yavaşlatan bu adam bir gol atınca hepimizi göt ediyor. zaten bilal uzaktan şutları iyi olan bir oyuncu ama öyle aman aman değil, hatırlayın önceki maçlarda kaç tane pozisyonu piç etti vuracam diye.

    ha bir de en son bu "göt etti" topluluğu burak yılmaz' da ortaya çıkmıştı. burak'ın takımı nasıl batırdığı , pozisyonları kolayca harcadığı, ergence tripleri ortada.

    biz bir gol için değil uzun vadede düşündüğümüz için hiç bir zaman 10 pozisyonun 9'unu piç eden burak yüzünden veya bilal yüzünden göt olmayacağız.
    bu gidişle göt olan galatasaray olmasın da... "
App Store'dan indirin Google Play'den alın