resim
Cheik Ismael Tioté
Mevki:Önlibero
Doğum:21.06.1986
Ölüm:05.06.2017 (30)
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 140
    diarra kadar iyi futbolcu değildir, ama agresiflik ve sertlik ile orta sahada psikolojik olarak rakibi daha çok zorlayacaktır. en az diarra kadar (hatta daha) çalışkan bir topçudur. ben, bizim takımda genelde 4-2-3-1'de dmc solda oynadığı için, carole, kanat ve oraya top almaya gelen sneijder varken ofansif olarak sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.

    evet; diarra kendisinden daha komple bir topçu olabilir ama tiote daha hırslı, saha içinde daha yırtıcı bir adam. bizim temel sıkıntılarımızın başında da orta sahanın ponçikliği olduğundan aslında lig açısından bakarsak lass ile kendisinin gelmesi arasında sonuç olarak fersah fersah bir fark olmayacaktır; zira ben hangisi gelirse gelsin bir de yedek forvet alınırsa şampiyon olacağımıza inanıyorum.

    62 m euro bütçe sınırı olan bir takım olarak 5 m euro + senelik 4.5 ile toplamda neredeyse 20 m euroya mal olacak lass yerine, aynı sürede 1.5 bonservis ve yıllık maaş ile toplamda 6 m euroya mal olacak tiote seçilirse kimsenin hakaret etmemesi lazım. diarra bokunu çıkardı artık
App Store'dan indirin Google Play'den alın