• 46
    yine sıkıntıdan kapatıp lanet olsun dedirtme potansiyeline sahip maç. pozisyonsuz, ağır ve yetersiz bir takım göreceğiz sahada gibi geliyor bana. geçen seneden değişen pek bir şey yok gibi...umarım yanılırım.

    * ileride eren yalnızları oynar.

    * selçuk ve sneijder'le orta sahada bolca yan pas yaparız. ki bunun sebebi pas opsiyonu olmaması. ne defansımız , ne kanat oyuncularımız pas oyununa dahil değil. iki kanat oyuncumuz önüne top istiyor, defansımız da ağır ve orta sahaya yaklaşamıyorlar bile.

    * takımın geçen seneden farkı eren , tolga ve bruma. ne kadar çağ atlatırlar bu futbola bilemiyorum. eren pozisyon gelirse atar belki ama zaten sorunumuz pozisyon yaratamamak. tolga ve bruma çok iyiler ama henüz ne beklerle ne orta sahayla uyumları var. bruma'nın biraz carole ve sneijder'le uyumu yakalaması lazım. tek beklentim josue oynarsa pas alternatifi çoğalır ve sola kayan sneijder ile sağdan içeri giren josue birlikte ilginç işler yapabilirler.

    * linnes, sabri ikilisini bu maçtan sonra görmemek umudu taşıyorum. inşallah denayer de gelir de (ki gelmiş galiba) cavanda+ denayer sağ bek olur. cavanda varken de denayer defansta oynar.

    * ne olursa olsun podolski güçlü bir hücum silahı. onun fizik gücüne ve bitiriciliğine ihtiyacımız var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın