resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 1830
    hepimizin büyük sempatisi var bu arkadaşa ve yetenekli olduğu da bir gerçek. top ayağında, yüzü rakip kaleye dönükken etkili bir hücum oyuncusu. kıvrak bilekleri falan pek yok, dar alanda çok etkili değil, bir arda gibi oyun zekası ya da saha görüşü yok ama mevcut yetenekleri onu galatasaray için önemli bir hücum oyuncusu yapmaya yeter, tabii gerekli aşamayı kaydederse.

    sinan benim için bu kanat değil forvet. her ne kadar şu an galatasaray 4 2 3 1 şeklinde sahaya yayılıyorsa da benim hayalimde olan ve hocanin da kafasında olduğuna inandığım dizilim 4 3 3. zaten sinan da bu sezon oynadığı ilk lig maçında bir kanat gibi değil forvet gibi davrandı. yok, bu enteyde sinan' in savunma becerilerini ya da beceriksizliklerini konuşmayacağım, ben kısa bir cruyff alıntısı ile sinan' in asla okumayacağını bildiğim halde ona bir tavsiyede bulunacağım. malum cruyff hücum futbolunu severdi ve muazzam bir hücum oyuncusuydu. bu harika sözü de futbolun hücum kısmı için söylemiştir daha çok si ye düşünüyorum;

    "bir oyuncunun sahada topal oynayabileceği süre en fazla 3 dakikadır. seni iyi futbolcu yapansa geriye kalan 87 dakikada ne yaptığındır."
App Store'dan indirin Google Play'den alın