• 77
    kadroya baktim, hmm hazirlik maci ondan genclere yer verilmis daha cok diye dusundum. dunya kupasi elemeleri icin oynayacagimiz hirvatistan maci eylul sonlarina dogru oynanacak saniyordum. kadro cok tecrubesiz. topal ve nuri 50 civari milli olmus ama digerlerinin hepsi en fazla 20'lerde. selcuk'un olusu bu takimin kadrosunda kendine yer bulur. keza burak da oyle cunku forvet konusunda sikintimiz var ve enes birinci forvet olmadikca bu sikintimiz devam edecek. enes'e israr etmek, cenk tosun'a israr etmekten daha mantikli. boylece cenk yedek forvet olarak durabilir. eger boyle olacaksa burak'in olmamasi normal. burak, cenk'ten her turlu daha ustun, her turlu onu tercih ederim ama tercih iste. arda'nin olmamasi ise tuhaf. form tuttu, milli takim ile bu formunu kaybedecek diye mi gelmedi? boyle bir seyi pek mumkun gormuyorum. ne arda boyle bir sey der, nede fatih terim kabul eder. belki hoca kendisi bir sure kafa izni vermistir son olaylardan sonra. yine hedef tahtasi yapilmasinin onune gecmek icin. hirvatistan'a kaybettigimiz taktirde yine cahil bir kesim "barcelona'da oynuyor, milli takima gelince kosamiyor yeaa" diyecektir cunku. futbol kapasitemiz bu kadar.

    beklere caner ve gokhan alinmamis. sener fener'de oynamiyor. hasan ali yine oynuyor. ancak hasan ali'nin yedegi yine takimindaki yedek olmasi mantiksiz. caner'in transfer durumu falan etkili olmus olabilir bu kararda. gokhan da sakat olabilir, pek takip etmedim. genclestirme olacaksa bunlar olumlu karsilanabilir ama caner maalesef su an sol bek icin en iyi secenek. alternatifi hasan ali. ismail'den bir sey olmaz. sag bek sorunumuz gokhan'dan sonra daha da ortaya cikacaktir. salih ve ozan fener'de oynadigi surece sinif atlayamaz. ozan tufan necip uysal'a, mehmet guven'e evrildi fener'e transfer olduktan sonra. salih ucan da emre colak olacaktir bu gidisle.

    bakalim bu maclarda neler olacak. rusya maci onemli degil de, hirvatistan deplasmanindan 1 puan basaridir. ben puan beklemiyorum. insallah yanilirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın