• 1699
    eğer 4-4-2 oynayacaksak lass transferini de olacağını düşünürsek eksik bir sistem olacak ama en olabilir kadro budur diye düşünüyorum:
    http://galatasaray11.com/...sik-olasilik-1-16475

    olması gereken 4-4-2 de ise:
    defansif özellikleri idare eder düzeyde olan pas yapma ve topu ileri taşıma noktasında üst düzey meziyetleri olan sağ ve sol orta saha futbolcuları şart konumundadır. orta saha merkezdeki transfer seçeneği lassana diarra'dır.
    forvet hattında iki olasılıktan ilki elmander tarzı baskılı, yıpratıcı bir forvet yanına bir bitirici forvet kombinasyonudur. bildiğimiz üzere bu kombinasyonun ekmeğini yedik. ikinci çift forvet seçeneği ise eren ile yapabileceğimiz geri gelebilen top dağıtabilen hava topu indirebilen erenin yanına bir bitirici forvet ile uyumlu bir kombin yakalamaktır. o muhtemel kadro da budur:
    http://galatasaray11.com/kadro/4-4-2-zorunlu-16476

    ilk yazmış olduğum seçeneğin eksik olması, ikinci seçeneğin de fazla miktar transfer gerektirmesi ve yüksek maaşlı oyuncularımızı kullanmada doğuracağı sıkıntılar sebebiyle bizi 4-4-2 sisteminden uzak durmak durumunda kaldığımızı düşünmekteyim.

    bu arada en olmaz denilen oyuncuların oynayamaz denilen mevkilerde takım uyumunu yakalayınca neler verebildiğini de defalarca görmüş olmaktan mütevellit keskin sınırlar çizmeyi de doğru bulmuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın