• 87
    7000'e yaklaşamazsak bizim taraftarın ayıbı olacaktır. futbolda ligte şampiyon olduğunda 40 bin kombine satılıp, avrupada kupa almış gelmiş basketbol takımı futbol kombinelerinden çok ucuza ve passolig gibi saçma bir uygulama yokken 7000 satamazsa cidden yazık bize.

    kupayı aldığımızda herkes bravo hocam, harikasınız takım, hakedene hakettiği değeri vermemiz lazım deyip bunu yapmazsak yazık bize. böyle önemli bir amaç için yola çıkılmış ama twitter'da ki taraftar sayfaları bir kaç tweet'le geçiştirip bırakıyorsa yazık bize. her gün bir şeyler yazıp yukarıya çıkarmaya çalışıyorum bu başlığı, basketbol takımımız için gerekli desteği taraftar şu ana kadar vermedi malasef. avrupa kupası aldı getirdi lan bu takım size. en az 15 tane avrupa takımı ile maç yapılacak, derbiler olacak, fırsatı olanlar alsın kaçırmasın lütfen, ben çok maça diyenler iki kişi birlikte alsınlar gidemediğinde arkadaşına versin.

    futbol takımımıza gösterilen ilginin yarısı bile basketbol takımlarımızı ayakta tutmaya yeter, söylediklerimiz lafta kalmasın lütfen, avrupada bir daha tarih yazmak için;

    #hedef7000kombine

    http://www.biletix.com/etkinlik/TBGK3/TURKIYE/tr
App Store'dan indirin Google Play'den alın