resim
Caner Erkin
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:35
Boy:1.81
Uyruk:Türkiye
  • 2104
    kaliteli bir yerli olmasına rağmen gelmesini birkaç nedenden dolayı istemiyordum. ffp'nin bize yaptırımı olan 65 milyon euro sınırının hemen altındayız. sol bek mevkisi de kesinlikle acil ihtiyacımız olan bir mevki değil. kadro dışı oyuncularımızdan boşalan maaş boşluğunun bir kısmını sol bek için kullanmak bizim adımıza iyi bir hamle olmaz. altyapıdan bir genç carole'ü yedekleyebilir. zaten cavanda ve hakan da gerekirse o mevki de idare eder.

    bir de caner yedek kaldığı için sorun çıkarabilen bir oyuncu. carole ile rekabet ederken takım içinde sıkıntı yaratabilir ki selçuk'un kankası olması da yerli çetesini yeni yeni dağıtmaya başladığımız dönemde can sıkan bir durum olurdu.

    beşiktaş kısmına gelirsek, orada rekabet edeceği isim adriano. ancak ben adriano'nun transfer edildiğinden beri ön tarafta kullanılacağını düşünüyorum. bu nedenle çok fazla yedek kalmayacaktır caner. otoriter bir hoca olan şenol güneş de zaten huzursuzluk yaratmasına müsaade etmeyecektir. bu açıdan beşiktaş için iyi bir transfer. şenol güneş'in hücum sistemine çok büyük katkısı olacaktır. yine de defansif zaafları çok fazla olan bir oyuncu. yani beşiktaş geçen seneki defansif sorunlarını çözmüş olmayacak. bu onlar içim şampiyonlar ligi'nde çok büyük bir dezavantaj.
App Store'dan indirin Google Play'den alın