• 1687
    http://galatasaray11.com/i/16387.jpg
    orta sahaya da diarra geldi mi rahat bir sneijder ligin tozunu attırır. deplasman maçlarında josue yerine tolga da uygun olur.

    sneijder'ın kanatlarda oynaması gerektiğini söyleyenlere katılmıyorum. orta sahamız yumuşak olmasa , sneijder gereksiz yere yorulmasa ayağına gelen her topla tehlike yaratabilecek bir oyuncu.

    yok selçuk her yere yetişmeye çalışıyormuş da ondan kötü gözüküyormuş. ben 3 sezondur ne başka pozisyonları doldurmaya çalışırken gördüm ne de kendi görevini iyi yaparken gördüm selçuk'u. o fizikle , o savunma yeteneğiyle zaten işi çok zor. artık eleştirmek de suç değil selçuk'u. yani yakındır yedek kulübesi.

    bruma ve sinan'ın çok da batırmamak şartıyla kötü oyunlarından sonra bile 11'de devam etmelerinin gerektiğini düşünüyorum. ikisinden de herkesin olduğu gibi benim de umudum çok. zaten bu sene de başaramazlarsa seneye avrupa kupaları için yerleri doldurulur.

    chedjou serdar'ın önünde ama nasıl olsa sözleşmesi uzatılmayacak , bari uygun fiyata satılsa da şu diarra transferinde elimiz güçlense.

    carole alternatifsiz belki ama bence ligin en iyi beki. sakatlıkta sağ bekler idare edebilir orayı.
    cavanda da potansiyelini açığa çıkarabilirse bir eboue performansı görebiliriz.
    linnes'ten de umudumu kesmedim. özgüven sorunu var gibi. karabük maçında ne kadar kötüyse de her top kaybından sonra geriye dönme konusundaki hırsı bence gayet başarılıydı. cavanda'yı tercih ederim gene de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın