resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 1079
    yerden yere vuruldugu macta ikisi elano'ya, biri sabri'ye toplam üç mükemmel pas vermiş *, nizami bir golü hakem tarafından sayılmamıs ve tamamen sahsi cabasıyla yaptırdıgı bir penaltı hakem tarafından es geçilmiştir. yukarıda özetlediğim performansın yarısını gösterdiği maclarda alex'i tanrılaştıranlar kazanamadıgımız her macta arda'ya saldırmayı pek seviyor.

    deplasmanda berabere kaldıgımız bosna macında göz göre göre dayak yiyen arda, sertlikten yılmayıp herkesin topa sırtını döndüğü bir macta inisiyatifi ele almıs ve dünyanın her takımında banko oynayacagı soylenen bir sag beke asiste dönüşmesi çok kolay olan 3 pas cıkarmıstır. bununla beraber medya neden bilinmez(!) beraberliğin faturasını yine ona kesmiştir.

    buradan varmak istediğim sonuc sudur; özellikle medyada arda'nın varlıgından, basarılarından ciddi anlamda rahatsız olan bir güruh var. herhangi bir puan kaybında faturayı ona kesmek için fırsat kolluyorlar. elestirirken ciddi bir analiz yaptıklarına da inanmıyorum. ellerinde birkac tane sablon var ve sonuca göre o sablondaki cümleleri bize kullanıyorlar.ayrıca evet,bu işten para kazanıyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın