resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3104
    kendisiyle olan ilişkimiz yeşil sahalardan ibaret olduğu için sevgimiz belki tamamen bitmiyor ama bu adamın da eli bu ülkedeki malum şahıslar kadar kanlıdır. senelerce herkesin bildiği konuştuğu şeyler yaşanırken sadece izlemiştir. kendi işine bakmıştır. ben bu "sadece yardım ettik" kafasındaki insanların hepsinin ettikleri yardımdan fazlasını maddi çıkar olarak elde ettiklerini düşünüyorum. hayatta para iş yapar arkadaşlar din değil. hele hele böyle konumlara gelmiş insanların hayatında sadece para çalışır. para'yı gizleyen en güzel kılıfta hep din olmuştur. neredeydi o kadar insanın hakkı yenirken? neydi onu milletvekili yaptıran güç? sadece saf insani duygular ile hareket ediyorduysa neden hırsızlık yapan başkası olunca konuştu da kendi cemaati için hiç sorgulamadı?
    inanın ben de isterdim tertemiz olsun, ama biz de 20 senedir biliyoruz bu adamın ne olduğunu. benim gözümde 15 temmuz gecesi yaşananlar ondan önceki senelerde yaşananlardan çok farklı şeyler değil, sadece işin içine şiddet girdi ve hedef iktidardı. açın gözünüzü. bu zamana kadar aynı şeyi devletin her kurumunda binlerce masum insana zaten öyle ya da böyle yaşattı bu cemaat. birileri rant elde ettiğinde birilerinin zarar gördüğünü kestirebiliyoruz heralde? ne olacak o kadar sene yalan davalardan içeride kalan insanlar? bir hayatla oynamak bu kadar kolay mıydı? o zaman neredeydi vicdanın hakan ?
    başından beri ne olduğunu bildiğimiz bir insana böylesine körü körüne bağlanmak bence hataydı. ben de çok sevdim, ve pişmanım. galatasaray spor kulübünden ihraç edilmesi kimseye bir ders olmaz, ancak ülkenin başındaki kandırılanlar da yargının önünde hesap verecekse bir anlam ifade eder. kişisel yorumum ihraç edileceği yönünde, ne kadar suçlu kurban edilirse kendilerine o kadar az insan laf edecek çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın