• 17
    üçlü olarak anılmaması gereken ekip. taraftarın en canını sıkan adamın tarık çamdal olması lazım bu listede. kendisi federasyon vs.'nin galatasaray'ın başarıları üzerine üstüne gidilen bir dönemde, yerli sınırı sebebiyle yüksek bonservis ve çok uzun sözleşme önerilerek alınmış bir adamdır. katkısı 0'dır. söylenen her lafı hak eder. ha ama dese ki kardeşim benim sözleşmem var, haklısın tarık kardeş der kenara çekilirim. isteyen ve alan teknik direktör/ yönetim hatasıdır. kimse istenmiyorum diye gitmek zorunda değil. herif parasına bakıyor, bireysel olarak düşündüğünde realistik bir yaklaşım. 35 yaşından sonra bu adamı kim hatırlayacak, tabi ki parasına bakacak adam.

    umut alındığında 3. forvet olarak alınmış ve iyi işler de yapmıştır. yaşlanmıştır artık ve gitmesi gerekmektedir ama geçmişi de gömmemek gerekir. öyle ya da böyle katkısı olmuştur takıma. hamza hamzaoğlu zamanında sözleşmesi otomatik uzatılmıştır, evlatçı yaklaşımın sonucudur; dursun özbek basiretsizliğidir. bu adamı şu an sadece maaşını karşılayarak gitmediği için eleştirebilirsin ki kayseri'ye olur vermiş haberlere göre. gömmenin anlamı yok.

    olcan ise alındığında ne vaat ediyorsa hala onu ediyor bence, leş bir yedek değildir asla ki takım bulamamış olabilir, bulsa istenmediği yerde durmayacak bir tipi var bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın