resim
Luis Pedro Cavanda
Takım:-
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Belçika
  • 220
    kendisi transfer edildiği sırada pek online olamıyordum. transferi için 1-2 yorum da ben yapayım. öncelikle cavanda'yı alıyoruz deseler transferine muhtemelen karşı çıkardım. ama bonservisi ve maaşını görünce kafama yattı bu transfer. çünkü bu adam belçika'da yetişmiş, italya görmüş, yaşı da daha genç. dolayısıyla maaşı düşük olduğu sürece elinde patlamaz kolay kolay.

    cavanda trabzonda özellikle karakter olarak çok iyi izler bırakmadı. trabzonda kime sorsan hizipçi diyorlar. futboluna gelecek olursak zaman zaman konsantrasyon kaybına bağlı hata yapabiliyor. ancak belçika milli takımı görmüş bir sağ bek kendisi. fiziksel özellikleri de muazzam. açıkçası trabzonspor performansı ile ilgili çok konuşmak istemiyorum. trabzonspor geçen sene öyle bir sene geçirdi ki herhangi bir oyuncuyu o takımdaki performansı nedeniyle övmek de yermek de doğru olmaz.

    ben cavanda'nın büyük bir takımda olduğunun farkına varır ve büyük hedefler doğrultusunda çalışırsa takıma iyi katkı vereceğine inanıyorum ki onun katkı vermesi tıpkı carole transferinde olduğu gibi fiyat/performans açısından muazzam bir olay olur bizim için.

    geçen sene trabzonspor'da, önceki sene lazio'da izlediğim cavanda linnes ve sabri'den formayı söküp alacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın