• 1
    biraz marjinal bir girdi ve başlık olacak.

    bizim bu adamı sevebilmemiz, bu saatten sonra umut bulut'u sevebilme imkanımıza eşdeğer şimdilik. lakin baktığın zaman herifte hafif bir winnerlık durumu söz konusu. fiilen 2014 2015 sezonu kupalarını duygun yarsuvat'ın kazandığını düşünsem de resmi olarak 5 kupa kazanmış bir başkan an itibarı ile. yönetebilme becerisinden yoksun olduğunu düşünüyorum. bir çok alanda galatasaray başkanı gibi değil de birilerinden emir bekleyen bir eleman gibi duruyor. başkanlık yaptığı ilk sezonda üst üste yaptığı hatalarla nefretimizi kazandı ve bahsettiğim eşik himalayaların zirvesinde. "he still have a mountain to climb." yalnız bu sezon taraftara şirin görünebilmek için, bir sürü transfer taptı. ha transferler beklentileri zaten karşılamadı, lakin taraftarda da "bu başkan'a böyle transferler iyi bile" algısı oluştu. geçtiğimiz seneden farklı olarak: yönetimde yapılması gereken açıklamaları yapan bir levent nazifoğlu, işine karışılmayan bir jan olde riekerink, basketbol şubesinde ergin hocamızın isteklerini yerine getirmek, kadın basketbol takımımıza ekrem memnun hocadan sonra avrupa basketbolunun son dönemde yükselen değeri marina maljkovic gibi isimleri kazandırmış olması kendisi ve yönetimi adına pozitif gelişmeler. sanırım şu anda en nefret ettiğimiz kendisinden ötürü kulüpte görev alabilme şansını yakalamış kardeş özbektir.

    gelelim dursun özbek'i sevebilme eşiğine:

    1. ligde şampiyonluk. (u: tek hedef olmalı bu yıl zaten nazifoğlu ve jor'un açıklamaları ve yapılan pahalı transferler avrua'da olmayışımız tek hedefin bu olduğunu gösteriyor)
    2. güzel futbol, teknik ekibin arkasında kararlı duruş. (u: şampiyonluk hedefinin dışında yönetimin birinci derecede yapması gereken vazife teknik ekibe sahip çıkmaktır)
    3. basketbol'da ulusal ve uluslar arası arenada başarı.*
    4. sporcuların ödemelerinin aksatılmaması.*
    5. galatasaray'ın ana akım medyada hedef gösterilmesinin önüne geçebilmesi. (u: çok ekstrem durumlar olmadığı sürece bu konuda sesini yükseltemiyor. en zayıf karnı)
    6. mali açıdan iyileştirme.(u: bu konuda müteşebbis birisi. geldiğinden beri sportif harcamalar dışındaki maliyetleri kısmaya yönelik tasarruf girişimlerinde bulundu. bileklik sattı. zararı azalttı. gs tv'den bile kar etmeyi denedi. otel projesi yapıyordu, enteresan denemeler)*
    7. kurumsal bir yönetim modeli anlayışı.*
    8. istikrar. *

    saydığım maddelerin herbirisinin ayrı ayrı gerçekleşmesi çok zor demiyorum, imkansız. o yüzden sanırım kendisini sevemeyeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın