resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 1812
    ibretlik entrylere konu olan genc oyuncu. sezonun ilk maçı karabuk ve bjk maclarında kotuydu evet. fakat bu adam gecen yıl bu donemlerde ilk 18 e bile adı zor yazılan genc bir oyuncu idi. sezonun ikinci yarısına ancak oynama sansı yakaladı. oynadıgı maclarda ortalama ustu performans sergiledi ama cok kotu olan takım icinde cok iyi gibi gozuktu.
    sonrasında klasik överek öldürelim timi devreye girdi cocugu henuz hic olmadıgı mertebelere cıkardı ve imajı o sekilde insanların gozunde sabitlendi. maalesef kendisi bile buna inandı anlaşılan.
    sonra bu sezon başladı herkes kendisinden takımı sırtlamasını bekledi. kendisi de yıldız olduguna inandıgı için sanırım savunmada zaten tek ayakla oynayan linnes i tamamen yalnız bıraktı ayrıca hucumda da sadece ayagına gelen topa oynadı.
    işin ironik kısmı, gecen sene aynı donemde ayagına aldıgı topla yaptıgı en ufak olumlu harekette alkıslanan cocuga piç demeye varan entryler yazılıyor şu an.
    biz bu kadar uclarda yasadıgımız icin bu ulkede futbol dahil hic birseyin ne sistemi ne devamlılıgı var. surekli ya hersey muhtesem ya da berbat. arası yok, analiz yok, gercekleri kabullenmek ve daha iyi icin ne yapmak lazım bakmak yok.
    sinanı da yiyeylim ya da o kendisini yesin biz yardım edelim. sonra sıra tekrar brumaya gelsin, tolgadan devam eder en son jor da bitiririz.
    ya da kabullenelim sinan iyi bir genc ancak su an ingilizlerin starlet dedigi yıldız adayı durumunda asla fazlası degil hala yıldız mı olur söner kara delik mi belli degil. beklentileri ve sorumlulukları ona göre belirlemek lazım. şu an ne olacağı tamamen kendi elinde, eğer saçına harcadığı emeği oyununa da harcarsa bir şeyler olur. yok ben ayağıma top atarsanız oynarım, ortasahadan geriye koşmam kafasında kalırsa bu sezon 10 maçta ya oynar ya oynamaz sonra da yeni cafercan, aydın yılmaz olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın