resim
Eren Derdiyok
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:FC Schaffhausen
Yaş:36
Uyruk:İsviçre
  • 557
    maç *0-0 berabere bitseydi ki zaten hepimiz öyle bittiğini düşünürken eren golünü yazdı ve biz 1 yerine 3 puan aldık. ayrıca tff'nin verdiği galibiyet primi de 1.2 milyon tl. maç berabere bitseydi 600 bin tl alacaktık. yani adamın attığı golün maddi değeri de 600 bin tl.

    iyi forvet alırsan sana gitti denilen maçları getireceği gibi maddi olarak da katkı verecektir. forvet transferinin önemi net şekilde görüldü sanırım. karabük takımı forvet yetersizliğinden 3 puan alacağı maçı kaybetti.

    ayrıca eren'in attığı gol dışında başta yasin'e indirdiği top olmak üzere, 2 kere chedjou'ya ve 1 kere de sneijder'e çok net top indirdiğini unutmayalım. burak ve umut gibi hava topu ve top tutma özürlü oyunculardan sonra adam drogba gibi geliyor.

    bir de biz uzun süredir bu tip bir forvetle oynamadığımız için oyuncularımız da çok fazla orta yapmadı ama ilerleyen haftalarda yapılan ortalarda eren'in kafa vuruşlarından ziyade indirdiği toplardan da çok gol atarız.

    ilk lig maçında son saniye golüyle maçı kazandırması da motivasyonunu yükseltip, morallenmesini sağlayacaktır. eksiklerinin farkında, iyi de çalışıyorsa bu sezon bizi taşıyacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın