resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 11582
    (bkz: burak ofsayt)

    gecmiste katkilari elbet yadirganamaz ve tesekkuru hak eder ama kendisi icin tanim yaparsak:

    kendisi vurmak istedigi icin rakibin pozisyonunu bozan, pas almayinca triplere giren; savunma arkasina kosu yapan ve bu kosularin 10 tanesinin 8-9 tanesi ofsayta dusen, hasbelkader ofsayta dusmeyeni de %50 ihtimal gol %50 aut olan forvet.

    bu yazdiklarim ozellikle 2013-14 sezonunda baslayip, dorduncu yildiz sezonunda etkisini kaybeder gibi gozukse de, gecen sene gene hortlamisti. hem de 2013-14'ten cok daha beter olarak....

    eren'in kafa toplarini indirecegi bir adama sahibiz zaten. dunyanin en meshur golculerinden podolski reyizimiz ve ev arkadasi sol ayagi bizde oynuyor. hic oyle "yok podolski kanat, forvette oynamaz" diye analiz kasmayalim, adam futbola forvet olarak basladi her halini burak yilmaz'a tercih ederim. acin dunya kupalari ve avrupa sampiyonalarinda, arsenal'de orda burda attigi gollere bakin. cok da ileri gitmeyin, bize attigi o 3 gol hani 2014'te. onlar da var.

    podolski oglum bu. olusu bile pereira zamaninda defansa 15+ milyon saymis fener'e iki gol atti; biri sampiyonluk sanslari bitmesin diye "ofsayt" olarak iptal edildi.

    cok uzattim. lafin kisasi su, eger eren'e yardimci forvet lazimsa bu poldi olur. baros - elmander havasi yakalama ihtimalleri cok
    yuksek...
App Store'dan indirin Google Play'den alın