resim
Eren Derdiyok
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:FC Schaffhausen
Yaş:36
Uyruk:İsviçre
  • 551
    drogba'dan bu yana 3 yil sonra kafa topu indiren bir forvetimiz var lan galiba. topu indirdigi yerlerin de tam istenilen ve pozisyonu tetikleyen yerler olmasi da cabasi.

    podolski iyilessin eger 4-4-2'ye donersek poldi'yi 15-16 gol sayisina cikarir. veya mevcut diziliste oynayalim eren indire dursun podolski ve bruma/sinan ile uzerimizdeki olu topragi atariz. bu durumda sneijder'in de formunun zirversine cikacagini dusunuyorum. josue'de gelmisken rekabetin etkisi, bir de takim biraz o 2015 dorduncu yildiz sezonundaki kolej havasini yakalarsa sneijder de cosacaktir zira sneijder takim cosarken en az 5 6 jeneriklik gol yazar. ama iste, su olu topragi, yani gecen sezonki facia etkisini atalim ustumuzden.

    tabi bu tahminler forvet alinmayacagi varsayimina gore yapilmistir. hee arka hep sikinti tabi. sneijder gibi silkelenip kendine gelmesi gereken selcuk bey var. gelmez ise burak kankisinin yanina tatile yollar arkasindan ajan yollayip turk pasaportunu araklatir ohal falan derken bir sekilde cin'de mahsur birakiriz.

    sonra cilgin cocuk jeju, tecrubeli ama yavas kalan hakan balta, halen soru isaretleri birakan linnes tam bir bas agrisi. bunlari yedekleyenlerin ise 32 yasindaki genc sarbi, ve 33 yasindaki mr. bel fitigi rizik reyiz, atarli semih, ve oynayacak mi yoksa abileri gibi yatacak mi soru isareti olan serdar aziz olmasi yukaridaki hayalimize biber tursusu tadi veriyor ama ne yapalim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın