• 8
    bülent korkmaz da yardımcılarını kendisi seçer frank rijkaard da. bülent korkmaz da futbolcularına direktifler verir, değişiklikler yapar rijkaard da. rijkaard sabri 90. dakikada galip olduğumuz bir maçta baskı yapıp alanını boşaltınca "sakin ol, yerine dön" der ve saatini gösterir, bülent korkmaz kendini oyuna kaptırır ve müdahalede gecikir ve bazen hiç yapmaz.

    rijkaard kewell'dan stoper yapmaz gerekirse semih kaya'yı oynatır. bülent korkmaz'ın sistemi bir nevi lucescu'nunkine benzer hani şu (bkz: taraftar vs tarftar)daki taraftarların salladığı hücum futbolu oynatmayan, galatasaray'ı büyük takım gibi yönetmediği iddia edilen lucescu gibi. rijkaard da hücum futbolu oynatıp güzel futbolla taraftarı doyurur. bülent korkmaz futbolcular arasındaki harmoniyi oturtamaz, yerli-yabancı meselesinde taraf olur, arayı daha da açar**** diğeri harmoniye önem verir.

    velhasıl kelam ikisi de büyük futbolcudur, rijkaard'ı izleme şansım olmamış olsa da. lakin biri büyük kaptan'dır candır, metin oktay-bülent korkmaz-arda turan diye gider. ama teknik direktör olacak kadar iyi değildir ve eleştirilmesi de normaldir.*****

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın